<small id="axuh1"><optgroup id="axuh1"></optgroup></small>

  • <rp id="axuh1"><ol id="axuh1"></ol></rp>
    <tbody id="axuh1"><table id="axuh1"><thead id="axuh1"></thead></table></tbody>

    <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>

      1. <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>
        <tbody id="axuh1"><nobr id="axuh1"><sub id="axuh1"></sub></nobr></tbody>

        • Kirimi Email info@lanrfid.com
        • teknologi abstrak latar mburi vektor line

        kita kurban Fashion Aksesoris ing rega diskon

        Shenzhen Sunlanrfid Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 2006, fokus ing pangembangan lan sumber, produksi lan dodolan kanggo integrasi saka perusahaan teknologi dhuwur lan setya Manufaktur kertu pinter, kertu IC, tag pinter lan inlay pinter uga dibangun wujud kemitraan karo NXP, FM, ISSI, Atmel lan sanesipun.

        RFID Ear Tags

        RFID ear tags use RFID technology to identify and measure the characteristics of animals over long distances. The working principle of the RFID electronic ear tag is built-in chip and antenna, which carries the individual information of each animal, and belongs to the personal identification card...
        01
        02
        03
        04
        05
        06
        07
        08
        09
        10
        • Solusi

          Solusi

          Kanthi inovasi teknologi kuwat, SUNLANRFID saged kanggo nyedhiyani sampeyan karo kertu pinter pribadi lan solusi IOT
        • Apa SUNLANRFID

          Apa SUNLANRFID

          10 yuta kapasitas karo Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK Offset Machine Printing
        • layanan

          layanan

          Conto Free
          kriya Free desain
          support Teknologi
        ?
        Tampilan Online Chat!

        和爸爸在一起 啊哼轻一点啊太大了