<small id="axuh1"><optgroup id="axuh1"></optgroup></small>

  • <rp id="axuh1"><ol id="axuh1"></ol></rp>
    <tbody id="axuh1"><table id="axuh1"><thead id="axuh1"></thead></table></tbody>

    <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>

      1. <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>
        <tbody id="axuh1"><nobr id="axuh1"><sub id="axuh1"></sub></nobr></tbody>

        • Kirimi Email info@lanrfid.com

        Babagan awake dhewe

        factory1

        Shenzhen Sunlanrfid Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 2006, fokus ing pangembangan lan sumber, produksi lan dodolan kanggo integrasi saka perusahaan teknologi dhuwur lan setya Manufaktur kertu pinter, kertu IC, tag pinter lan inlay pinter uga dibangun wujud kemitraan karo NXP, FM, ISSI, Atmel lan sanesipun.
        Inggih-Dilengkapi karo mesin apa sing paling majeng: Jerman Heidelberg CMYK Sekawan Warna Offset Printing Machine, Lima Warna Offset Printing Machine lan diadegaké cob Independent Binding Department, 38 Full- otomatis Inlay Produksi Lines, Full-otomatis Punching Machine, laminator Full-otomatis.
        Kapasitas produksi tekan 30 yuta SIM kontak IC saben taun, 60 yuta SIM IC contactless saben taun, 20 yuta SIM khusus-shaped saben taun lan 100 yuta inlays saben taun.

        Karep

        panyedhiya produk RFID profesional global

        Vision

        ngaktifake teknologi kertu pinter kanggo kabeh ndonya

        Service Yahoo

        kepuasan klien

        filsafat Bisnis

        efektifitas kaku, nambah Manajemen, ningkatake kualitas lan nambah manfaat

        Roh

        : Nandheske ing manajemen-kelas kapisan lan ngasilaké produk-kelas kapisan


        ?
        Tampilan Online Chat!

        和爸爸在一起 啊哼轻一点啊太大了