<small id="axuh1"><optgroup id="axuh1"></optgroup></small>

  • <rp id="axuh1"><ol id="axuh1"></ol></rp>
    <tbody id="axuh1"><table id="axuh1"><thead id="axuh1"></thead></table></tbody>

    <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>

      1. <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>
        <tbody id="axuh1"><nobr id="axuh1"><sub id="axuh1"></sub></nobr></tbody>

        • Kirim surélék info@lanrfid.com
        • téhnologi abstrak tukang vektor baris

        kami nawiskeun Pantun Asesoris di harga diskon

        Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.

        RFID Ear Tags

        RFID ear tags use RFID technology to identify and measure the characteristics of animals over long distances. The working principle of the RFID electronic ear tag is built-in chip and antenna, which carries the individual information of each animal, and belongs to the personal identification card...
        01
        02
        03
        04
        05
        06
        07
        08
        09
        10
        • solusi

          solusi

          Kalawan inovasi téhnologi kuat, SUNLANRFID sanggup nyadiakeun anjeun kalayan kartu pinter Pribadi jeung solusi IOT
        • Naha SUNLANRFID

          Naha SUNLANRFID

          10 juta kapasitas kalawan Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK offset Mesin Printing
        • jasa

          jasa

          Sampel bebas
          karya seni bébas design
          rojongan Téhnologi
        ?
        WhatsApp Online Chat!

        和爸爸在一起 啊哼轻一点啊太大了