<small id="axuh1"><optgroup id="axuh1"></optgroup></small>

  • <rp id="axuh1"><ol id="axuh1"></ol></rp>
    <tbody id="axuh1"><table id="axuh1"><thead id="axuh1"></thead></table></tbody>

    <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>

      1. <mark id="axuh1"><tt id="axuh1"></tt></mark>
        <tbody id="axuh1"><nobr id="axuh1"><sub id="axuh1"></sub></nobr></tbody>

        • Kirim surélék info@lanrfid.com

        Tentang Kami

        factory1

        Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.
        Muhun-dilengkepan mesin digawé paling canggih: Jérman Heidelberg CMYK Opat Warna offset Printing Mesin, Lima Warna offset Printing Mesin sarta ngadegkeun COB Pranata mangsa beungkeutan Department, 38 Full- otomatis Inlay Produksi Galur, Full-otomatis punching Mesin, Laminator Full-otomatis.
        Kapasitas produksi ngahontal 30 juta kartu kontak IC per taun, 60 juta kartu IC contactless per taun, 20 juta kartu husus ngawangun per taun na 100 juta inlays per taun.

        misi

        panyadia produk RFID profésional global

        tetempoan

        ngaktipkeun téhnologi kartu pinter sakuliah dunya

        Service Tujuan

        kapuasan klien

        filsafat bisnis

        éféktivitas stress, ngaronjatkeun manajemen, ningkatkeun kualitas sarta ngaronjatkeun kauntungan

        sumanget

        : Keukeuh kana manajemen-kelas munggaran sarta ngahasilkeun produk-kelas munggaran


        ?
        WhatsApp Online Chat!

        和爸爸在一起 啊哼轻一点啊太大了